• 02166129745
  • info@araco.ir
خدمات مدل سازی، طراحی، آموزش و پروژه سالیدورک (سالیدورکز)

خدمات مدل سازی، طراحی، آموزش و پروژه سالیدورک (سالیدورکز)

خدمات طراحی محصول و مدلسازی سه بعدی پروژه صنعتی با سالیدورکس(Solidworks)

نرم افزار سالیدورک(Solidworks)، بر اساس اطلاعات موجود در موتورهای جستجو مانند گوگل،و طبق آمار و اطلاعات منتشر شده، پرکاربردترین نرم افزار طراحی به کمک کامپیوتر (CAD) است. سالیدورکس با داشتن محیطی کاربرپسند، بروز رسانی و پشتیبانی حرفه ای، محیط های کاری مختلف و امکان تهیه تصاویر رندرینگ و انیمیشن صنعتی در بسیاری از شرکت های معتبر جهان به عنوان نرم افزار اصلی واحد طراحی مورد استفاده قرار می گیرد. در ایران نیز مدلسازی سه بعدی و طراحی قطعات و دستگاه های صنعتی با سالیدورک بسیار رایج است. نکته بسیار مهم در طراحی و مدلسازی سه بعدی، تسلط طراح بر روی نرم افزار اصلی و محیط های جانبی آن است. البته طراح سالیدورکز باید به روش های ساخت و تولید، تلرانس های طراحی، مفاهیم علم مواد، طراحی اجزا و مقاومت مصالح کاملا آشنا باشد تا بتواند طرح محصول را منطبق بر واقعیت و با پیش فرض تولید صنعتی، ارائه کند. شرکت آراکو با بیش از 12 سال سابقه طراحی ماشین آلات و تجهیزات صنعتی با استفاده از سالیدورکس، همراه همیشگی صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی است.

خدمات شرکت آراکو در حوزه نرم افزار سالیدورک به شرح زیر است:

نصب و پیاده سازی PDM (پی دی ام) سالیدورک(سالیدورکز)
رندرینگ صنعتی، رندر تبلیغاتی و انیمیشن صنعتی

نقشه کشی صنعتی در سالیدورکز

مدلسازی سه بعدی و انجام پروژه سالیدورک

دانلود آموزش فارسی سالیدورک، دانلود مدل و قطعه آماده سالیدورک، دانلود جزوات طبقه بندی شده زبان اصلی(دانشنامه)

آموزشهای گام به گام فارسی سالید ورک(برای مشاهده این آموزشها، روی این بخش کلیک کنید)

تماس با ما جهت استعلام قیمت پروژه صنعتی مدلسازی، طراحی، شبیه سازی و رندرینگ سالیدورک
09124780268
02166561974
02166129745

نمونه پروژه های آراکو در اینستاگرام

کانال آپارت آراکو، فیلم فارسی آموزش سالیدورکس

اکانت ویرگول 

کانال یوتیوب آموزش Solidworks آراکو
وبلاگ تخصصی آموزش و پروژه سالیدورک

مدلسازی سه بعدی و طراحی در سالیدورک

شاید به جرأت بتوان گفت که توسعه و فراگیر شدن نرم افزارهای مدلسازی به کمک کامپیوتر  Computer Aided Design – CAD  مانند سالیدورک، پس از خود انقلاب صنعتی تأثیر گذارترین عامل در افزایش سرعت توسعه صنایع و تکنولوژی باشد. این نرم افزارها بگونه ای توسعه یافته اند که حتی در کارگاه ها و شرکت های کوچک نیز از آن ها استفاده می شود. امروزه هر مجموعه ای که نگاهی به آینده دارد، استفاده از نرم افزارهای طراحی و تولید به کمک کامپیوتر را در دستور کار خود قرار می دهد.  این نرم افزار ها با تنوع بسیار زیادی در دسترس صنایع قرار داشته و هر یک مزایا و معایبی دارند. با این وجود تمامی صنعتگران پیشرو و شرکت های دانش بنیان اذعان دارند که با استفاده از نرم افزارهای CAD هزینه ها و زمان تحقیق و توسعه محصول و همزمان ریسک های تولید را کاهش خواهند داد.

تولید ناب و رونق اقتصادی از مواردی است که تاثیر فراوانی در پیشرفت کشور ها دارد. در عصر جدید، پیشرفت و رفاه اقتصادی لزوما به داشتن منابع طبیعی مانند نفت و گاز و طلا و نقره مرتبط نیست. بلکه پیشرفت صنعت یک کشور است که می تواند به بهبود شرایط مردم آن کمک کند. برای پیشرفت صنعت لازم است توجه خاصی به بومی سازی و ساخت داخل شود. در شرایط فعلی کشورمان ایران که متاسفانه نرخ ارز رشد زیادی کرده است، نمی توان صرفا با واردات محصولات خارجی در بازار رقابت کرد. به همین دلیل شرکت های فراوانی به فکر مهندسی معکوس و یا طراحی قطعات، دستگاه ها، ماشین آلات و خطوط تولید خود افتاده اند.

برای مهندسی معکوس و طراحی محصول باید علاوه بر داشتن دانش مناسب و استفاده از نرم افزارهای طراحی به کمک کامپیوتر (cad-computer aided design) لازم است با فرآیند های تولید ، انتخاب مواد و علومی مانند مهندسی مکانیک، مهندسی برق، کنترل، مکانیک سیالات و غیره آشنایی داشت.

در فرآیند طراحی محصول و تولید استفاده از نرم افزارهایی مانند سالیدورک(سالیدورکز) باعث افزایش سرعت طراحی، و بهتر شدن دقت تولید می شود. به همین علت است که هر روزه استفاده از نرم افزار های کد مثل سالیدورکس و کتیا بیشتر می شود.

شرکت آراکو با بهره گیری از متخصصانی با سابقه فعالیت بیش از یک دهه با نرم افزارهای Computer Aided Design (CAD) بخصوص نرم افزار محبوب Dassault Systems – SOLIDWORKS به یکی از توانمندترین مجموعه های آموزشی تخصصی نرم افزارهای مکانیکی در کل کشور تبدیل شده است. این شرکت با برگزاری صدها ساعت آموزش سازمانی برای شرکت ها و کارخانجات مختلف در کشور، همچنین انجام چندین پروژه صنعتی در زمینه های مدلسازی، مهندسی معکوس، تحلیل های سیالاتی و ترمودینامیکی و آنالیز های استاتیکی اکنون به نقطه ای رسیده است که برای برآورده نمودن نیازهای هر سازمان و مجموعه صنعتی گزینه ای مناسب بر روی میز دارد.
نمونه طراحی سه بعدی و رندرینگ با نرم افزار سالیدورک
طراحی محصول های صنعت نفت و گاز با استفاده از نرم افزار سالیدورکس
نمونه طراحی، مدلسازی و رندرینگ صنعتی و تبلیغاتی انجام شده توسط شرکت آراکو

نقشه کشی صنعتی در سالیدورک

روشهای قدیمی جهت تهیه نقشه های فنی قطعات و ماشین آلات، مبتنی بر رسم نقشه های مورد نیاز از سه نمای مختلف و با توجه به ابعاد و اندازه های مورد نظر بود. در روش قدیمی، طراح و نقشه کش می بایست ارتباط بین نماهای مختلف را در نقشه به صورت ذهنی یافته و اقدام به رسم تصاویر مورد نیاز از سایر نماها می نمود، که این روال در بسیاری از موارد منجر به بروز خطا و اشتباه در رسم نقشه ها می گردید.
با ورود نرم افزارهای مهندسی، مانند مکانیکال دسکتاپ(Mechanical Desktop)، کتیا(Catia) و سالیدورکز(Solidworks)، این امکان به وجود آمد که ابتدا مدل سه بعدی قطعه یا تجهیز مورد نظر ساخته شود و سپس نرم افزار به صورت خودکار از قطعات و بخش های مختلف، نماهای مورد نظر را تهیه می کند. در این حالت به دلیل عدم دخالت مستقیم طراح در ارتباط بین نماهای مختلف نقشه، کلیه نماها با همدیگر و با مدل سه بعدی انطباق دارند.
شرکت آراکو با سابقه مناسب و بهره گیری از کادر مجرب فنی، آمادگی دارد کلیه پروژه های مرتبط با نقشه کشی قطعات و ماشین آلات و خطوط تولید را در کوتاهترین زمان و با بهترین کیفیت به انجام رساند. نمونه برخی از نقشه های تهیه شده توسط این شرکت در تصاویر ذیل قابل مشاهده می باشد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های شرکت آراکو (02166561974-02166129745) و یا شماره مستقیم 09124780268 (محمد قربانعلی بیک) تماس حاصل فرمائید. 

با استفاده از سالیدورکس می توانید نقشه های صنعتی و تولید قطعات را تهیه کنید
نقشه کشی قطعات صنعتی با سالیدورکسنمونه نقشه های صنعتی تهیه شده توسط شرکت آراکو با استفاده از نرم افزار سالیدورک


رندرینگ صنعتی و تبلیغاتی

زمانی که مدل سه بعدی را در نرم افزارهای مربوط ایجاد می کنیم(سالیدورکز، تری دی مکس، کتیا و ... ) به منظور تهیه تصویری مجازی که از کیفیتی مناسب برخوردار باشد عملیات رندرینگ را انجام می دهیم.
در حین پروسه رندر گرفتن در سالیدورک و سایر نرم افزارها، موتور رندرینگ با توجه به نوع متریال و رنگ اختصاص داده شده به هر بخش و با توجه به نورپردازی محیط و منابع نوری که طراح در نظر می گیرد، در هر قسمت از تصویر نحوه بازتاب و جذب نور را در هر نقطه (طبق قوانین فیزیک) محاسبه نموده و در نهایت تصویری از مدل مورد نظر ارائه می کند. در صورتیکه که طراح از مدل، متریال و نور مناسب استفاده نماید این تصویر با کیفیتی قابل قبول آماده می شود و می توان از آن در تبلیغات و به منظور ارائه بهتر محصول استفاده نمود. انجام پروسه رندرینگ سه بعدی علاوه بر مهارت در مدل سازی سه بعدی، نیاز به داشتن اطلاعات و توانمندی در حوزه هنری نیز دارد.
امروزه بسیاری از تولید کنندگان، پس از ساخت مدل سه بعدی محصول در بخش فنی، با استفاده از تکنیک رندرینگ تصاویر صنعتی با کیفیتی را برای استفاده در کاتالوگ، سایت و بنر آماده می نمایند.
در اینجا باید به این نکته اشاره کنیم که امکان تهیه رندر از مدلهای ساخته شده توسط نرم افزار کتیا وسایر نرم افزارهای مهندسی نیز با این روش وجود دارد. استفاده از روش رندرینگ صنعتی در بسیاری از موارد موجب کاهش هزینه های تبلیغات گردیده و در عین حال به دلیل سهولت در تغییر شرایط محصول در نرم افزار طراحی، گزینه های بیشتری را در اختیار مدیران و فعالان حوزه تبلیغات قرار می دهد. از مزیت های استفاده از این روش می توان به موارد ذیل اشاره کرد :
  • هزینه مناسب تهیه تصاویر به خصوص در تجهیزات صنعتی
  • زمان کوتاه جهت تهیه تصاویر
  • قابلیت تخصیص متریال، رنگهای و ترکیب بندی مختلف بدون نیاز به تولید تمام ترکیب بندی ها
  • امکان نمایش و تاکید بر جزئیات محصول و قطعات مختلف آن
  • قابلیت تهیه تصاویر در تمامی زوایا
  • کیفیت مناسب و قابل تنظیم تصاویر مورد نظر
  • امکان استفاده از مدل سه بعدی آماده شده در فرآیند مهندسی و طراحی
رندر صنعتی با استفاده از سالیدورک برای استفاده در تبلیغات

تصویر رندر شده مدل سه بعدی مینی پلنت توسط شرکت آراکو با سالیدورکس

مقاله رندرینگ سالیدورک
 

نصب و پیاده سازی PDM (پی دی ام) سالیدورک (سالیدورکز)

سیستم مدیریت شبکه سالیدورکز - Solidworks PDM Enterprise (پی دی ام) یک مجموعه نرم افزاری قابل نصب بر روی سالیدورک به منظور مدیریت اطلاعات، تحت شبکه می باشد. به کمک این نرم افزار شرکت ها می توانند به راحتی به تبادل اطلاعات بین به عنوان مثال کارخانه و دفتر مرکزی و یا بین کامپیوترهای مختلف پرداخته و از مزایای این نسخه نرم افزاری استفاده کنند. این نرم افزار میتواند با مدیریت پروژه امکان Log کردن فعالیت کلیه افراد تیم طراحی و ایجاد دسترسی ها در سطوح مختلف برای کارکنان پروژه را بر اساس خواست مدیر پروژه ارائه کند.
باید توجه داشت که نصب نرم افزار سالیدورکز تحت شبکه از طریق DVD سالیدورکز امکانپذیر است، لیکن برای پیاده سازی این سیستم نیاز به بهره گیری از کارشناسان خبره در این حوزه می باشد. دو نسخه مختلف نرم افزار PDM عبارتند از Solidworks PDM work group و Solidwork PDM Enterprise. نسخه Work Group برای شرکتهایی با کمتر از 10 سیستم که از نرم افزار سالیدورک به عنوان نرم افزار اصلی استفاده می کنند مناسب است.

شایان ذکر است از سال 2016، نرم افزار پی دی ام سالیدورک به دو حالت Solidworks PDM professional و Solidworks PDM تغییر نام پیدا کرده است که در زمان نصب این مورد باید مورد بررسی قرار گیرد.
نسخه PDM Enterprise برای شرکتهایی با بیش از 10 سیستم و پیشنهاد می گردد، همچنین با استفاده از این نسخه می توان فایلهای نرم افزار کتیا Catia و سایر نرم افزارهای مهندسی مکانیک را نیز بین کامپیوترهای مختلف به اشتراک گذاشت.

ویژگی های سیستم پی دی ام برای نرم افزار Solidworks تصویر ویژگی های Solidworks PDM

به عنوان مثال پی دی ام سالید ورک 2016 بر روی ویندوز 8 نصب نمی شود ولی بر روی ویندوز 8.1 نصب خواهد شد. در تصویر ذیل همخوانی ویندوز و سالیدورکس نمایش داده شده است.

یکی از نکات مهم در زمان نصب و راه اندازی سیستم مدیریت اطلاعات یا پی دی ام سالیدورکز، توجه به ورژن سالید ورک و نسخه ویندوز است. در این خصوص باید توجه داشت که در اکثر شرکت ها و سازمانها، کلیه ویندوزها مشابه هستند و به همین دلیل ابتدا باید همخوانی ویندوز و سالیدورک بررسی شود.
SolidWorks Enterprise PDM و Solidworks Professional PDM ارتباطات داخلی واحد طراحی را در سطوح مختلف شبیه سازی کرده و به شما کمک می کند ضریب اشتباهات واحد طراحی را به حداقل رسانده و از تداخل در مدلها، نقشه ها و اطلاعات محصول جلوگیری خواهد کرد. همچنین به کمک این نرم افزار می توان فایلهای ورد، اکسل و کلیه فایلهای سیستم را بین سیستمهای واحد طراحی به اشتراک گذاشت.

مشخصات سیستم مورد نیاز برای SOLIDWORKS PDMتصویر مشخصات سیستم عامل و ویندوز مورد نیاز و مناسب برای نصب و راه اندازی پی دی ام سالیدورک

مقاله آشنایی پی دی ام سالیدورک


پیاده سازی و راه اندازی مدیریت شبکه (پی دی ام) سالید ورکز

نصب و اجرای سیستم Solidworks PDM Enterprise  تحت شبکه

نصب و راه اندازی Solidworks PDM Professional 

آموزش و راه اندازی ENOVIA برای نرم افزار Catia (کتیا)

شرکت آراکو - محمد قربانعلی بیک

شماره تماس مستقیم : 09124780268

شماره تماس شرکت : 02166561974-02166129745

مقایسه سالیدورک، کتیا و سایر نرم افزارهای CAD (سالیدورکز یا کتیا)

بدون شک برای بسیاری از کارخانجات، شرکت ها و دانشجویان رشته مهندسی مکانیک  این سؤال مطرح شده است که از بین نرم افزارهای فراوان مهندسی مکانیک کدام یک را انتخاب کنند. با ظهور نرم افزارهای مهندسی و در رأس آن مهندسی مکانیک، سرعت تحقیق و توسعه محصولات به شدت افزایش یافته در حالی که بصورت همزمان هزینه مراحل طراحی تا ساخت یک محصول کاهش یافته است. نرم افزارهای نسل پنجم مهندسی مکانیک که بازوی اصلی شرکت ها در تمام مراحل طراحی، مهندسی و تولید هستند و در تمام این پروسه ها دخالت دارند، جهش دیگری در افزایش سرعت پیشرفت تکنولوژی پدید آورده اند. در حقیقت پروسه طراحی، مهندسی و تولید با کامپیوتر (CAD / CAE / CAM) به کمک مهندسین و طراحان آمده است تا با دقت بالاتر به خلاقیت و نوآوری بپردازند. البته پروسه طراحی، مهندسی و تولید با کامپیوتر مختص نرم افزارهای نسل پنجم مهندسی مکانیک است. با وجود آنکه تا اواخر قرن بیستم نرم افزار AutoCAD محصول شرکت AutoDesk در صنایع مکانیک و زیرمجموعه های آن، صنایع عمران و حتی برق و مخابرات تقریبا بدون رقیب بوده است، پس از ورود نرم افزارهای جدید و افزایش قابلیت های این نرم افزارها، شرکت ها، کارخانجات و دانشگاه ها به سمت آنها حرکت کردند.

در کشور ما با وجود دسترسی آسان و ارزان قیمت به انواع نرم افزارهای مهندسی مکانیک، دو نرم افزار سالیدورک و کتیا که هر دو متعلق به شرکت فرانسوی داسالت سیستم هستند (Dassault systems SOLIDWORKS / CATIA) بیشتر از سایرین مورد اقبال و توجه در میان دانشجویان، اساتید، صنعتگران و کارخانجات قرار گرفتند. در ادامه سعی بر آن است تا با ارائه آمار و مقایسه این دو نرم افزار، معیارهای مناسب جهت انتخاب نهایی بیان گردد.

سالیدورک بهتر است یا کتیا سهم بازار نرم افزار های مهندسی و مدلسازی سه بعدی کد(CAD) در دنیا و میزان محبوبیت سالیدورکس

برای مقایسه جهانی دو محصول از لحاظ سهم بازار، نرم افزار سالیدورکز (سالیدورک) در وضعیت بسیار بهتری قرار دارد. به گونه ای که نه تنها نسبت به کتیا بلکه در میان تمام نرم افزارهای طراحی مهندسی (CAD) در بالاترین رده بندی قرار دارد. تحلیل کارشناسان این شرکت در خصوص دلیل این اختلاف فاحش بازار جهانی سالیدورکز (سالیدورک) با سایر نرم افزارهای طراحی مهندسی بویژه کتیا (سهم 22.7 درصدی سالیدورکز در مقایسه با سهم 1.2 درصدی کتیا) به دو عامل اصلی برمی گردد.

  • قیمت نرم افزار

  • سهولت یادگیری و استفاده از نرم افزار

به دلیل عدم رعایت حق کپی رایت در ایران، پکیج کامل هر دوی این نرم افزارها با قیمت بسیار پایین عرضه می شوند که همین امر موجب دردسترس بودن پکیج های کامل این نرم افزارها برای عموم (حتی برای اشخاص) شده است.

البته این موضوع (قیمت تمام شده) تنها دلیل برتری بارز سالیدورکز نسبت به کتیا در بازار جهانی نبوده است. برتری هایی مانند فایل های Readable و Writeable، تعداد زبان های قابل پشتیبانی، سیستم عامل ها، تخمین هزینه و ...  از دلایل دیگر این برتری در بازار جهانی می باشد.
مقاله های شرکت آراکو در بخش آموزش، تدریس و انجام پروژه طراحی و مدلسازی با سالیدورک(Solidworks) :
کدام نسخه سالیدورکس برای نصب بهتر است؟
شبیه سازی مایع با سطح آزاد

خدمات مشاوره صنعتی

طراحی و مهندسی معکوس جعبه دنده
طراحی و مهندسی معکوس صندلی و مبلمان اداری
آشنایی با محیط های نرم افزار سالیدورک - سالیدورکز
طراحی و مدلسازی قطعات ورق کاری و خمکاری با سالیدورکس
تلرانس و اندازه گذاری در سالیدورکس - سالید ورکز
نمونه سازی سریع قطعات - Rapid Prototyping
تنظیمات سالیدورک
نمونه سازی سریع یا پرینت سه بعدی – بخش اول / FDM
آموزش آنلاین (راه دور) سالیدورک
طراحی ماشین آلات صنعتی
سالیدورک بهتر است یا کتیا
سیستم مدیریت اطلاعات محصول - سالید ورک PDM